Jars får klassikerbehandling

And then take you to a place where jars are kept kommer nymastret for vinyl og får klassikerbehandling på Classic Album Sundays.

Thulsa Doom har nettopp unnagjort en fantastisk fjorten dagers Europaturne sammen med Spidergawd og er i absolutt toppform foran konserten på Rockefeller neste fredag. De lover både ny musikk, låter som aldri har blitt spilt live før og et rikt utvalg av gamle klassikere, så dette blir virkelig en kveld for historiebøkene. Men innen den tid skal deres mesterverk fra 2003 And then take you to a place where jars are kept utsettes for den ultimate æren å analyseres på Classic Albums Sundays på Kulturhuset i Oslo på søndag. Dette er en ære som vanligvis bare blir de helt store albumene i rockehistorien til del, så det sier noe om statusen til dette mesterverket. I anledning dagen har plata blitt remastret for vinyl og den kommer i en splitter ny utgave som er i salg både på Kulturhuset på søndag og på Rockefeller neste fredag. Ellers kan den selvfølgelig bestilles fra gode gamle Big Dipper når den tid kommer.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Kolben Kulturhus, Kolbotn Kjøp billett!

23. oktober marOder
Bøler Menighetshus, Oslo Kjøp billett!

6. november marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

8. november Black Debbath
Hulen (50-årsjubileum med marOder), Bergen Kjøp billett!

9. november Bare Egil Band
Hulen (50-årsjubileum), Bergen Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Hulen (50-årsjubileum med Bare Egil Band), Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter