Jars får klassikerbehandling

And then take you to a place where jars are kept kommer nymastret for vinyl og får klassikerbehandling på Classic Album Sundays.

Thulsa Doom har nettopp unnagjort en fantastisk fjorten dagers Europaturne sammen med Spidergawd og er i absolutt toppform foran konserten på Rockefeller neste fredag. De lover både ny musikk, låter som aldri har blitt spilt live før og et rikt utvalg av gamle klassikere, så dette blir virkelig en kveld for historiebøkene. Men innen den tid skal deres mesterverk fra 2003 And then take you to a place where jars are kept utsettes for den ultimate æren å analyseres på Classic Albums Sundays på Kulturhuset i Oslo på søndag. Dette er en ære som vanligvis bare blir de helt store albumene i rockehistorien til del, så det sier noe om statusen til dette mesterverket. I anledning dagen har plata blitt remastret for vinyl og den kommer i en splitter ny utgave som er i salg både på Kulturhuset på søndag og på Rockefeller neste fredag. Ellers kan den selvfølgelig bestilles fra gode gamle Big Dipper når den tid kommer.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

31. mars Black Debbath
Aladin Scene, Halden Kjøp billett!

6. mai Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lier Kulturscene, Lier Kjøp billett!

12. mai Black Debbath
Ovenpaa, Kopervik Kjøp billett!

13. mai Black Debbath
Tvangsfestivalen, Figgjo Kjøp billett!

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter