Jeg har aldri slått deg

Bare Egil Band er ute med enda en frodig singel fra den kommende plata NULL som er svært rett rundt hjørnet nå. Som sedvanlig er det han Øyvind Blomstrøm som har produsert, Håvard Takle Ohr som klasker trommer, Øystein Frantzvåg som basser og Arthur Kay Piene som trakterer keyboards. Samme gjengen kan dere se på John Dee 25. mai og på Skuret i Trondheim 13. og 14. juni sammen med sjølveste Rolf-Erik Nystrøm på saksofoner. Det blir helt magisk.

Dette er progressivt så det holder og teksten er signert to karer som satt utafor Studenten på Karl Johan en eller annen gang tidlig på nittitallet. Den har tidligere vært utgitt en gang tidligere under et annet navn. Er det noen som vet hvor, når og hva den het da? Kjør debatt!

Men det er ikke bare jeg som har gitt ut en fin singel i dag, så jeg har satt sammen en liten liste med noen høydepunkter blant dagens utgivelser. Følg den lista for den blir oppdatert flere ganger i året!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter