Mora mi er klin gærn!

Det er ikke lett å konsentrere seg om å spille inn ny plate når ens egen familie går berserk i pressen mens man selv sitter og bare aner fred og fordragelighet i studio sammen med produsent Øyvind Blomstrøm og mikser Øystein Frantzvåg, og legger siste hånden på verket på det som skal bli en ny plate fra Bare Egil Band. Ikke den som kommer om et par uker, men den første av de tre som kommer neste år.

Så leser jeg altså plutselig på nettet at muttern kommer med en ny bok hvor hun går til angrep på Lagerbäck. Ikke visste jeg at hun skrev på bok og heller ikke at hun hadde noe usnakket med fotballtreneren, men slik er det tydeligvis.

Saken fortsetter under bildet

Produsent Øyvind Blomstrøm i konsentrert arbeid. Her skapes det stor kunst.

Likevel kan dette faktisk kanskje føre til litt kjærkommen publisitet rundt denne plata, selv om den altså først kommer neste år i mars, april eller deromkring. For den nye låta vi spilte inn i dag handler nettopp om herrelandslaget i fotball, og den heter selvsagt La oss vinne EM i fotball. Dette blir også tittelen på det nye albumet som kommer til å inneholde splitter nye klassikere som Arendal fotball er bedre til å spille fotball, Alle heier på Odd, Hei Hamkam, KBK er umulige å slå, Ikke min beste fotballsang, Heller ikke min beste fotballsang og de gamle traverne Strømsgodset og KIF. Alt i alt et knallsterkt album.

Saken fortsetter under dette bildet også

Her sitter Øystein Frantzvåg og mikser for harde livet. Se på’n!

Jeg vet jo at konflikt er det som selger aviser, så sånn sett kan dette kanskje være bra for meg. Kanskje muttern visste om dette og at hun bare prøver å hjelpe til. Problemet er bare at det er så lenge til plata kommer at det neppe kommer til å ha noen effekt. Jaja, får håpe at noen kjøper billett til ekstrakonserten med Bare Egils Spellemannslag på Riksscenen neste lørdag i hvert fall. Eller at de hører på den forrige fotballplata mi, Heia Norge.

Her er den forrige fotballplata. Den nye blir bedre, men her er den forrige.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

1. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Oseania Kulturhus, Os Kjøp billett!

2. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Bajazz USF Verftet, Bergen Kjøp billett!

23. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Hamar kulturhus, Hamar Kjøp billett!

28. mars marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

4. april Bare Egils Spellemannslag
Vossajazz, Voss Kjøp billett!

30. april Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

19. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter