Ny fotballsingel og mer reagerer på ting

Hverdagen fortsetter som best den kan i disse merkelige tider, og Bare Egil fortsetter sitt løp med å pøse ut digitalt innhold for å folk nå å drive med i sin isolasjon. Her kommer den siste fotballsingelen fra plata Seier’n er vår? som kommer neste fredag. KBK er umulige å slå er den kanskje beste av dem alle, ekstremt fengende som den er, med nær verdensrekord i moduleringer og en mildest talt ellevill fotball-kommentator fra Kristiansund med på bakgrunnsvokal. I tillegg er mesteparten av Rapport fra Bare Egil By og Ikke Bare Bare Egil Band Band-konserten fra Rockefeller i 2007 lagt ut på Youtube. Og viktigst av alt, Bare Egil reagerer på ting er nå framme ved sin fjerde sesong med premiere i dag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter