Ny fotballsingel og mer reagerer på ting

Hverdagen fortsetter som best den kan i disse merkelige tider, og Bare Egil fortsetter sitt løp med å pøse ut digitalt innhold for å folk nå å drive med i sin isolasjon. Her kommer den siste fotballsingelen fra plata Seier’n er vår? som kommer neste fredag. KBK er umulige å slå er den kanskje beste av dem alle, ekstremt fengende som den er, med nær verdensrekord i moduleringer og en mildest talt ellevill fotball-kommentator fra Kristiansund med på bakgrunnsvokal. I tillegg er mesteparten av Rapport fra Bare Egil By og Ikke Bare Bare Egil Band Band-konserten fra Rockefeller i 2007 lagt ut på Youtube. Og viktigst av alt, Bare Egil reagerer på ting er nå framme ved sin fjerde sesong med premiere i dag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter