Endelig nye Sko

Endelig en ny utgave av sangen Sko! Cover: Ronny Haugeland

Nå har det endelig kommet en ny utgave av den gamle traveren Sko med Bare Egil Band. Det har vært litt manko på gode sanger om nettopp dette temaet og ikke minst utgaver av nettopp denne sangen til nå, men heldigvis har n’ Egil sjæl smelt sammen en god spilleliste med noen velegnede kandidater. På toppen av lista finnes selvsagt versjonen med Bare Egil Spellemannslag fra konserten på Riksscenen 30. april i år. Alle låtene fra konserten slippes som digitale singler gjennom sommeren, så følg Spellemannslaget på Spotify for å være sikker på at du får alle sangene i din Release Radar-spilleliste hver fredag.

I kveld kl. 20.00 er det også premiere på en ny episode av den tyske utgaven av Bare Egils reaksjonsvideoserie Bare Egil reagiert auf Dinge. Synes du det er vanskelig å henge med på språket? Behersker du ikke tysk så godt? Fortvil ikke! Bare Egil planlegger også et språkkurs for de av dere som har lyst til å lære seg tysk på en-to-tre. Kurset heter Sachen und Dinge og kommer til å bli kunngjort fra Duplex Records når den tid kommer. Følg for eksempel med på vårt nyhetsbrev for å få en beskjed rett i innboksen din. Det kan neppe skade!

Abonner på Duplex nyhetsbrev

* indicates required

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter