Hva gir man til en som har alt?

Det er nok mange som klør seg i hodet og stiller seg det spørsmålet i disse dager. Hva gir man til en som har alt? For vi lever i et overflodssamfunn hvor de fleste av oss har muligheten til å oppfylle de fleste av våre behov i det øyeblikk vi legger merke til at vi har dem. Godt at vi da har Bare Egil Band. For jeg var bevisst disse problemstillingene allerede i 2003 da jeg skrev den skarpe og satiriske låta som nettopp heter Hva gir man til en som har alt til LYDs juleshow samme år. Den var en av tre låter jeg lagde til showet det året så vidt jeg husker. De tre var Grana er straight, Hva gir man til en som har alt og Syngende sjokolader som noen kanskje kjenner fra Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow hvor den representerer et kjærkomment innslag som en reklamesang.

Denne videoen har premiere 20. desember kl. 18.00. Da blir det liv på Youtube!

Sangen ble spilt inn med Ikke Bare Bare Egil Band Band til plata I fyr og flamme i 2009 eller deromkring. Hva som var tanken med å ha med låta på akkurat den plata, husker jeg ærlig talt ikke, men det var nok godt tenkt. Teksten finner man som vanlig her på hjemmesidene. Jeg har egentlig hatt som et slags mål om å komme med en ny julesang hvert år, sånn at jeg kan sette sammen en full juleplate om ti års tid, men det ble litt smått i år. Mitt nye alter ego Satiremannen kom med noen betraktninger om juleturneer. Bortsett fra det var det snaut. Fjorårets middelmådige God jul var heller ingen direkte innertier, så vi får se hva det blir til slutt.

Jeg kan også glede alle Reaksjonsvideotilhengere at det er sesongavslutning på Sesong 2 av Bare Egil is reacting to things 22. september. Ingen grunn til å glede seg for mye over dette, for episoden er farlig lik neste siste episode i samme serie, men for den som har 45 minutter å kaste bort er det bare å sette seg vel til rette.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter