Er KBK umulige å slå?

Det har vist seg gang på gang at mine mange fotballsanger (samlet på platene Heia Norge og Seiern er vår?) har vært skummelt forutseende. Mange har kalt meg en norsk fotball-Nostradamus og det florerer med konspirasjonsteorier på internett om at jeg har bestukket både dommere og lag og i prinsippet kontrollerer internasjonal toppfotball helt ned til detaljnivå. Alle husker hvordan jeg lagde sangen Særpingane taper aldri hvorpå Sarpsborg sluttet å tape og spratt oppover i divisjonene. Det samme skjedde med Kristiansunds stolthet KBK. Jeg skrev sangen KBK er umulige å slå, og dermed ble de nettopp det, umulige å slå.

Det som selvsagt blir problematisk er når to av de lagene jeg har laget slike sanger om møtes. Hvordan går det når et lag som er umulig å slå møter et som aldri taper? Jeg vet ikke, for jeg følger ikke så nøye med på denslags. Derfor spør jeg dere, mine trofaste fans, hvordan går det egentlig med KBK nå etter den clairvoyante sangen? Jeg vet at den funket en stund, men gikk den så ut på dato? Det er ikke så lett for meg å følge med på alt sammen. Jeg har jo nok å gjøre med å prøve å få ut en sånn ny Tett på Bare Egil Band-video hver mandag og torsdag kl. 18.00. Jada, jeg vet at det ikke er så mange som er interesserte i det, men det holder meg sysselsatt i en litt strevsom tid, da.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter