Rælling is the new loud

Alle skal med – også de svakere låtene. Og vi vet alle hvordan man gjør en svakere låt litt mer minneverdig; man fyller den med rælling! Ja, folkens! Rællingen er tilbake. Hva sier dere? Skal vi kjøre en ny reaksjonsvideoserie hvor jeg tar utgangspunkt i denne videoen? Min magefølelse sier nei, men det kan jo hende jeg bøyer av for folkeviljen hvis den sier noe annet. Magefølelsen sier nei på det også, men det kan jo hende at jeg bøyer av hvis folkeviljen tar helt av. Selv der sier magefølelsen min nei, men man vet som dere skjønner aldri helt med Bare Egil Band. For en herlig uforutsigbar type. Det eneste man vet helt sikkert er at det kommer en ny video i serien Tett på Bare Egil Band tirsdag og fredag kl. 21.15.

Sangen På Lillekampen er selvsagt hentet fra en konsert på Lillekampen på Lille Kampen 15.11.2017. For øyeblikket opererer jeg med en modell hvor annenhver låt i serien Tett på Bare Egil Band skal være tidligere uutgitt og annenhver skal være fra en eller annen plate. Når man ser og hører hvor mye makkverk jeg faktisk har gitt ut opp gjennom, skjønner man vel at det ofte er en god grunn til at de som ikke kom med på platene ikke gjorde det. Det gjelder vel i aller høyeste grad her, men hva skal en stakkar gjøre? Jeg har malt meg selv inn i et hjørne, skutt meg selv i foten, satt meg selv i en umulig situasjon. Ja, ja. Om ti-femten år er jeg ferdig med å spille meg gjennom denne bedritne katalogen min, så kan jeg begynne å fokusere på andre ting. Da er kanskje coronaen over også? Sees plenty med ganger i mellomtiden. Sjallabais!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter