Toten Almenning

Forrige fredag hadde jeg den udiskutable gleden å spille konsert igjen for første gang på det jeg kan huske. Det var koselige Fjorn på Kapp på Toten som sto for den svært positive overraskelsen at det gikk an å spille for folk igjen. Og hvilken festkveld det ble! En herlig kveld med både nyere materiale og noen dypdykk tilbake i tid, ikke minst til Gartnerlosjen som nå skal begynne å komme på vinyl for første gang.

Min vane tro hadde jeg også lagd en splitter ny låt for anledningen under navnet Toten Almenning, sterkt inspirert av en av mine egne nylige instagramposter. Dessverre glemte jeg rent teksten på andreverset under framføringen. Derfor har jeg valgt ut den som neste låt ut i mitt formidable prosjekt med å spille gjennom samtlige låter i min nokså rikholdige katalog. Dette medfører en del følgefeil, for jeg ligger egentlig en god del uker på forskudd med innspillinger i serien, i tilfelle jeg i framtida får litt mindre tid til å spille inn sanger sånn non-stop. Men nå blir det kaos i rekkefølgen framover. Dette er midt i blinken for min anti-OCD, men en del andre vil kanskje finne det noe problematisk.

Forøvrig synes jeg godt du kan sjekke ut den nye singelen min, selv om den kanskje ikke høres så hyggelig ut:

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter