Kukk med føtter. Satiremannen er tilbake!

Aftenposten kunne i dag melde at det britiske medisinske tidsskriftet The Lancet nylig så seg nødt til å erstatte det belastede ordet «kvinne» med det litt mer nøytrale «kropp med vagina». Dette fikk Bare Egil Bands alter ego Satiremannen til å våkne fra en lengre dvale og skrive en splitter ny låt med stort potensiale. Låta heter selvfølgelig «Kukk med føtter» og presenterer en rekke mer eller mindre kreative forslag til alternative navn på mannen. Sangen har premiere kl. 21.15 i kveld som en ekstraordinær sending i serien Tett på Bare Egil Band som ellers har premiere på samme tidspunkt hver tirsdag, fredag og søndag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter