OBS-varsel for onsdag 17. juni

Arrangører_P1_9995
Det har vist seg stadig vanskeligere å komme med gode prognoser både for vær og trafikkforhold i vår dager. Varslet ekstremvær og trafikkaos har uteblitt gang på gang til eksperters gjentatte forfjamselse. Nå er det imidlertid utviklet grensesprengende nye analyseverktøy som gjør at kømyndighetene med stor sikkerhet kan varsle om fare for ekstrem trengsel og tiltykning til  kø på kvelden i forbindelse med et arrangement på Mono førstkommende onsdag hvor Bare Egil Band skal spille. OBS-varselet gjelder for området Pløensgate/Strøget og også inne på selve Mono.

2015-06-10 14.17.38

Den folkekjære trubaduren n’je har i det siste  gjort meg særlig bemerket gjennom deltagelse i det populære kokkeprogrammet Det store bakeslaget på TV2. Det skapte stor brudulje i media nylig når jeg ble sendt hjem fra det spektakulære bakeriet i Argentina hvor serien spilles inn etter å ha prøvesmakt på deigen til en av de kvinnelige deltakerne etter en fuktig aften med mye kjevling. Min gode venn og kollega fra Black Debbath Aslag Guttormsgaard er fortsatt med i kampen om Den gyldne bakehatt som skal deles ut i Torino i påsken, men selv går jeg bare rundt og driver i gatene og slipper singler i ett jævla kjør.

For å finansiere erstatningssøksmålene mot kanalen skal jeg nå spille en av mine etterlengtede solokonserter på Mono og det er som sagt meldt om rekordbesøk gjennom arrangementsiden på Facebook. Det har haglet med støtteerklæringer etter den urettferdige vrakingen, og det er varslet om nærmere 200 besøkende, noe som etter alt å dømme er mer enn det myndighetene har satt som et tak på anbefalt antall mennesker inne i lokalet. Riktignok er det langt færre som har kjøpt faktisk billett enn det som har meldt seg på via Facebooksiden, men sunn fornuft tilsier at antallet som har meldt seg på er en langt sikrere indikasjon på hvor mange som faktisk kommer, enn hvem som bare har kjøpt billett. En billett kan man miste og/eller glemme at man har kjøpt, men Facebook maser nonstop om disse arrangementene, så det glemmer man ikke for å si det sånn. Hvis man trenger ytterligere overtalelse for å dra, kan man høre på denne spillelisten med høydepunkter fra Egil-katalogen. Her vil også de tre nyeste singlene dukke opp etter hvert som de blir sluppet i tiden framover.

Ja, som vanlig står det også litt ting her nederst i bloggposten etter at det som er det egentlige innholdet er ferdig. Så hvis du har lest helt ned hit kan du med god samvittighet slutte å lese og heller finne på noen andre ting. Kanskje du kan gjøre noe positivt for samfunnet i stedet for å lese dette? Gå på besøk til noen pleietrengende eldre eller integrere noen asylsøkere, spandere middag på en rumener eller sende postkort til en avdød slektning i et annet land. Kan ikke være noen vits i å lese dette pjattet her i hvert fall! Hører du!

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter