Ønskelåt i Alta

Jeg vil nødig bli anklaget for forskjellsbehandling, nedvurdering og trakassering av nordlendinger/finnmarkinger og jeg vil derfor åpne for at også altaværingen skal få ønske seg en sang til torsdagens konsert på City Scene.

Her er jeg i en tradisjonell drakt fra Øksfjord avbildet foran tirsdagens konsert på ungdomsskolen der i bygda.

Og her er Aslag i en damedrakt fra samme bygd.

Skriv ned hva du ønsker å høre i kommentarfeltet til denne bloggposten og jeg vil velge ut den sangen som har best begrunnelse og/eller den som er enklest å spille, og framføre den på konserten sammen med bl.a. den nye sangen om byens hjørnesteinsbedrift og en rekke andre håndplukkete perler fra Bare Egil Bands rikholdige repertoar.

3 kommentarer til “Ønskelåt i Alta”

  1. Marte DJ sier:

    Jeg ønsker å høre «jeg får et kick av kick» Simpelthen fordi jeg er fra Kr.sand og savner vår!

    «Lyngdøl ta dæ ei øl» er bare heilt rååå, så den ønsker jeg også!

    Og fordi jeg er den første til å kommentere, håper jeg dere spiller «Æ 39», «særpingane tape aldri», «SKO», «Morten Abl» og SÅ KLART «Arne»

    PS, ENDELIG LITT HØYKULTUR I ALTA!!

  2. Sko. Vær så snill. Partiet på slutten gir meg nesten gåsehud.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter