Plata endelig ute på ordentlig!

Da er endelig vår nye plate Norsk Barsk Metal ute på ordentlig slik at alle kan høre den på helt lovlig vis, enten via sin foretrukne digitale tjeneste eller ved å kjøpe et fysisk eksemplar på f.eks. Platekompaniet eller Big Dipper, hvor vi også spiller en eksklusiv minikonsert med signering i dag kl. 17.00.

Det har vært en dramatisk uke for oss i Black Debbath med stadige lekkasjer av både private bilder av svært pikant karakter og av selve plata, noe som tidvis har gjort det vanskelig å fokusere på lanseringen. Men vi har bitt tennene sammen og forsøkt å konsentrere oss om det positive, og nå har vi forhåpentligvis kommet oss gjennom denne vanskelige tiden på en så god måte som situasjonen har gjort mulig. Og selv om det har versert mye spekulasjoner om en utro tjener helt inne i hjertet av organisasjonen som skal ha stått bak disse lekkasjene, velger vi nå å se framover framfor å fokusere på en heksejakt på vedkommende. Vi håper og tror at det nå er slutt på lekkasjer og at folk vil glede seg over musikken sammen med oss. De første anmeldelsene er i hvert fall overstrømmende, med humorrockens sekser (terningkast fire) både her og der. Dagsavisens anmelder konkluderer sogar med følgende kraftsalve: «Konklusjonen om Black Debbath denne gangen må derfor bli at dette udiskutabelt er bra!»

Du finner plata på Itunes, Spotify, Tidal, Big Dipper og Platekompaniet både på CD og LP. LP-utgaven finnes også i et begrenset opplag på farget vinyl.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter