Premissleverandører for den offentlige debatt

Det er gode tider for Black Debbath om dagen! Ikke bare er det fulle hus over hele landet når vi kommer og spiller, vi blir også mer og mer synlige som premissleverandører i offentligheten ellers. Det seneste nå er at dagen i dag er  blitt en en kvinnehyldningsdag, tydelig inpirert av vår plate Black Debbath Hyller kvinnen fra 2007. Den tåler absolutt en gjenlytt på en dag som denne. Du finner den i både Wimp, Spotify og Itunes. Og har du tålmodighet kan du sogar bestille den fra Platekompaniet.

Fra konserten i Tromøs. (Foto: utropia.no)

Men dette er ikke den eneste påvirkningskraften Black Debbath har demonstrert i det siste. Senest i dag ber IT24 Jenter, søk dere til IT-bransjen fra nettopp Black Debbath hyller kvinnen. Sangen Norsk Bjørnsonforskning holder internasjonalt sett lavt nivå har inspirert Edvard Hoem til å skrive et monumentalt verk om Bjørnson, og det har gått så unna at han er blitt rent sliten av det, men som Gudbrandsølen Dagningen skriver blir det for mye, kvaliteten drukner i kvantitet og vi står fortsatt på stedet hvil som en av de skrøpeligste bjørnsonforskende nasjonene på den vestlige halvkule.

Fra konserten i Trondheim (foto: metal-norge.com)

Desto morsommere er det at selve NASA har latt seg inspirere av sangen Rydd Rommet til å gjøre noe med problemene med søppel og skrot i verdensrommet. Og Black Debbaths sterke engasjement mot Runkesti i Ekebergåsen inspirerer til stadig nye avsløringer.

Avslutningsvis kan vi nevne at Black Debbaths søknad til stillingen som rektor ved Universitetet i Oslo som forventet skaper begeistring. Og det har kommet trivelige konsertrapporter fra både Tromsø og Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter