Rapport fra Notodden

Nok en stor dag på joben i går. Først gjorde n’ Aslag og n’ je to supre konserter på Notoddendistriktets barneskoler. Dernest var det en festkveld på Carbiden. MarOder gjorde en kjempejobb som support. Det låt helt kanon og skapte hygge, samhold og glede. Det var rett og slett perfekte forhold og alle bør kjøpe plata Nattfugl.


Så var det tid for min egen opptreden, og som komishow var det nok noe av det bedre jeg har gjort. Stemningen sto virkelig i taket blant de som hadde funnet veien inn i en kald kjeller i det deilige sommerværet. De to nye låtene Bilen, jenta oh yeah! og Itte ta fra meg Tødden er jeg sykt godt fornøyd med, og de satt som et skudd. Og som dere ser her var Bloggsangen helt storslått. Til sist må jeg melde at igjen at alle må få med seg at De sørgelige restene skal varme opp for meg på Rockefeller 9. juni.

Her er settlista fra i går for den som interesserer seg for sånt:

Jeg bare
Slepp meg inn
Gulost i doss
Det vanlige
Aliens 2
Bloggsangen
Kif kif kif kif
Særpingane taper aldri
Æ39
Bilen, jenta, oh yeah!
Itte ta fra meg Tødden
Asfalt
Pump opp oljen
Arne
Politimester Egil

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter