Sannheten om Hurra Torpedos bil

For å komme eventuelle spekulasjoner fra pressens side i forkjøpet, ønsker vi å komme med følgende uttalelse om hva som er bakgrunnen for bilen som loddes ut via Hurra Torpedos hjemmesider (http://www.hurratorpedo.com):

Fra 15. oktober til 11. november var vi i Hurra Torpedo på turné i USA fra New York til Los Angeles. I den forbindelse kjøpte vi en bil, en Ford Fusion 2006-modell, da dette var den billigste og mest hensiktsmessige måten å reise på.

Nå som turnéen er over og vi er tilbake i Norge igjen, har vi ikke lenger behov for denne bilen og vi ønsker derfor å gi den til en verdig trengende. Vi kunne selvfølgelig ha valgt å selge bilen, men ettersom folk der borte handler med en valuta som ikke er gangbar andre steder i verden og som det etter all sannsynlighet ikke er lov til å ta ut av landet, hadde ikke dette så mye for seg. Vi hadde dessuten fått i honorar for spillejobbene våre masse sånne ”gærninger” fra før som vi måtte bruke opp før vi dro fra landet. Disse ”pengene” brukte vi til å kjøpe reklameplass på amerikanske internettsteder som AOL, MSN, MySpace og lignende for å forsikre oss om at noen som trengte bil fikk greie på at vi hadde en å gi bort.

Grunnen til at vi tidligere kan ha kommet til å gi enkelte opplysninger som strider noe mot det som er nevnt over, er at vi ikke ønsket oppmerksomhet rundt vår store gavemildhet. Vi er blyge personer som ikke ønsker nevneverdig blest om oss selv, og i hvert fall ikke det at vi nylig har kommet med en EP som nå ligger på VG-lista for andre uke på rad.

Mvh

Hurra Torpedo

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter