Seiersmarsj i Alta

Som seg hør og bør ble konserten i kveld på City Scene en stormende suksess. Bloggsangsyngingsrekord og rungende allsang på en rekke gamle og nye klassikere inkludert kveldens urpremiere på Alta Instrumentbutikk. Det ble også tid til sjeldnere perler som Min aller vakreste utsikt inspirert av tidenes peneste førsterekke på en Bare Egil Band-konsert og Debbath-klassikeren Min kone forlot meg mens jeg sto og fiska (just mens jeg dro en skrei). Og Hammerfest, sangen fra kulturhuset der i byen fra før påske var et svært kjærkomment bekjentskap for altaværingene. Ja, i det hele tatt slukte de hvert ord jeg sa og adlød mitt minste vink. De var selvfølgelig oppglødde over å få være med på allsang på Særpingane ettersom de ikke har eget fotballag i byen og de koste seg tilsynelatende glugg i hjel gjennom de nærmere hundre minuttene vi holdt det gående med sang og tullprat.

Nå går vår uke i Finnmark raskt mot slutten og det er Tingvoll som kan begynne å glede seg til å møte et Ikke Bare Bare Egil Band Band i toppform på førstkommende lørdag. Dere kan i mellomtiden kose dere med et utvalg bilder av kostymer n’ Aslag og n’ je har opptrådt med på ungdomsskolene i Alta de siste dagene. Vi spiller som kjent helst i lokale klær for på den måten å oppnå bedre kontakt med den stedegne befolkning. Under følger også teksten til Alta Instrumentbutikk og en omtrentelig settliste fra konserten på City Scene. Dere får ha en god kveld og tusen takk til alle dere som kom og gjorde konserten til en uforglemmelig opplevelse.

Jeg Bare
Aliens 2
Kjærlighet mellom muslinger
Hvalfangstmuseet
Sardinfabrikken i Holmestrand
Min kone forlot meg mens jeg sto og fiska
Asfalt
Min aller fineste utsikt
Bloggsangen
Særpingane
Æ39
Hammerfest
Flytt Alta lenger sør
Du bråker så fælt
Alta Instrumentbutikk
Pump opp Oljen
Arne

ALTA INSTRUMENTBUTIKK
 

Mandag var eg berre innom og spurde om å få låne do
Tisdag vende eg attende og kjøpte eit plekter eller to
På onsdag handla eg nokre notar
Torsdag kjøpte eg ein klarinett
Fredag bestilde eg ei harpe, ein tuba og eit Ampeg basskabinett
eg tror ho skjøna at det låg noko meir bak
Eg las so mykje i hennar blikk
Eg skalv i heile kroppen, eg var skjelven og svak
Jau, det oppsto søt musikk
På Alta instrumentbutikk
Alta Instrumentbutikk
Alta Instrumentbutikk
Alta Instrumentbutikk
Laurdag ba eg henne ut på middag
men ho sa eg fyrst måtte handle meir
Så eg bestilde ein PA fra Tyskland
En 48-kanalers Behringer
Måndagen etter vende eg attende
Og synte henne ein vakker ring
Men medan ho vurderte mitt frieri
Synte ho meg fleire fine ting
Eg kjøpte meg eit ludwig trommesett og ein xylofon
Eg tror ho utnytta min sans for romantikk
Når eg handla ein stradivariusfiolin til 7 og trekvart million
så eg omsetninga i været gikk
På Alta Instrumentbutikk…
På tisdagen var ho borte
Eg har aldri vore så trist
Eg hadde handla alt dei hadde
Og blei naudt til å bli artist
Eg prøvde å selga alt på Puskas for låg provisjon
Men ikkje faen om det gikk
Instrumentane eg hadde måtte settjast i aksjon
Og sia har eg levd av min musikk
På grunn av Alta Instrumentbutikk

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter