Sekkeløp på Øya

Black Debbath åpner Øyafestivalen med tidenes største sekkeløp!Årets Øyafestival er den mest suksessrike noensinne. Allerede er samtlige dags- og festivalpass utsolgt, og det meldes også om stor internasjonal interesse. Dette er ikke uten grunn. Åpningsseremonien vil nemlig bli ledet av representanter for den femte statsmakt, Black Debbath. De kan love et tettpakket festprogram som inkluderer taler, fanfarer, salutter, tungrock, diverse avdukinger, klipping av snor, servering av kanapeer, bøtting av sjampanje og ikke minst et verdensrekordforsøk i sekkeløp.

Publikum oppfordres til å ta med egen sekk av strie, papp, plast eller lær. På et nærmere angitt signal starter et veritabelt stormløp bort fra scenen. Førstemann i mål vil motta en flott premie, og samtlige deltagere vil få diplom. Med 30.000 deltagere (dvs. hver tredje nordmann) vil dette bli et sekkeløp uten sidestykke i Øyafestivalens historie!

Black Debbath og Øyafestivalen håper at dette vil gi festivalen en skikkelig «flying start». Ofte er man jo ikke i skikkelig festivalmodus før langt utpå siste dagen og det kan føles tungt å komme i kontakt med andre festivaldeltakere. Black Debbaths sekkeløp vil forhåpentligvis bryte isen og gjøre at folk blir litt bedre kjent allerede på et tidligere tidspunkt. Og hvem vet; kanskje det vil knyttes vennskapsbånd som vil vare utover festivalens flyktige timer?

Når det gjelder spekulasjonene om at Black Debbath vil la bygge en modell av Kalvøya i naturlig størrelse på festivalområdet, medfører antageligvis ikke disse riktighet da det vil bli for plass- og kostnadskrevende og være til hinder for gjennomføring av resten av festivalen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter