Siste låt i Potta! 5 dager igjen!

Nehez

I dag kom den aller siste låta i Duplex fenomenale jubileumsspilleliste Kvart Potte. Det ble Hurra Torpedo som fikk æren av å avslutte denne uovertrufne seiersrunden av musikalsk eksellense med en demoversjon av deres ungarske kjempehit Nehez kell erteni, en sang om at det er vanskelig å gjøre seg forstått på et fremmed språk når man bare har Google translate til å hjelpe seg.

Spillelista er nå full og vi skal nå bruke juli måned til å avgjøre hvilke av sangene som skal være med på den folkefinansierte kassettversjonen. Som kjent er det de minst spilte sangene som skal bli med på kassettversjonen som fortsatt kan bestilles i fem dager til fra New Jellys hjemmesider. Der finnes også en enda mer eksklusiv utgave med enda færre spor og dere har også muligheten til å bestille (en enda dyrere) uinnspilt kassett eller (aller dyrest) gi oss kassettspilleren din.

Vi har valgt juli måned for å gjøre utvelgelsen av låtene ettersom det tradisjonelt er en av de månedene det strømmes minst musikk og det derfor burde være enklest å finne ut hvilke sanger som er minst populære. Imidlertid har dere kanskje tatt vårt genialt konsept på for stor alvor. Det viser seg nemlig at folk nesten ikke hører på lista i det hele tatt, kanskje i et sleipt forsøk på å få oss til å ta med alle låtene på kassetten. Men den går ikke! Vi skal finne en måte å gjøre utvelgelsen på. Gi oss gjerne noen tips i den forbindelse! Men først og fremst: gjør en innsats! Lytt på Kvart Potte, og da fortrinnsvis de sangene du liker minst

Ett kommentar til “Siste låt i Potta! 5 dager igjen!”

  1. Tony sier:

    Vitsen er på dere, for eg har på tilfeldig sangval.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter