Smisk deg til en gratisbillett til Rjukankonserten!

Fra researchturen til Rjukandistriktet. Foto: Jørgen Moe Eikås

Jeg er nå nærmest i mål med den nye låta til konserten på Rjukan neste mandag, Rjukans råeste Rolls (skal se om jeg ikke kan presentere den her på bloggen innen den tid), og for å feire dette gir jeg Rjukanpublikummet nå en unik mulighet til å smiske seg til to gratisbilletter til konserten. Send en skrytete twittermelding til @BareEgilBand og merk den #SmiskRjukan innen fredag kl. 16.00. Den som gjør meg gladest med smisket sitt vil få to gjestelisteplasser til konserten på Huset på Rjukan mandag 21. mai.

Her ute burde det absolutt gå en båt.

Men som Telen melder trenger jeg fortsatt assistanse til Notoddensangen. Jeg har allerede fått en rekke gode tips, men jeg har ennå ikke funnet den riktige innfallsvinkelen, så her trenger jeg god info om lokale forhold. Er det noen artige stedsnavn, noen historiske personer eller hendelser jeg kan gripe tak i? Ettersom sangen skal ha noe med et kjøretøy å gjøre bør den kanskje handle om en Volvo, men jeg må sette den i en eller annen kontekst. Gi meg enda mer å jobbe med, folkens! Stor kunst oppstår ikke av seg selv. Fyll på i kommentarfeltet til denne bloggposten.

Jeg har jo en sang som heter Min vakreste utsikt. Kanskje jeg skal spille den på Rjukan?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter