Sommeren starter nå

Denne helga braker virkelig festivalsommeren løs for alvor for mitt vedkommende. I kveld spiller Bare Egil Band på Steinkjerfestivalen og i den forbindelse har jeg selvsagt laget en lokal sang, en nydelig Steinkjerballade. Jeg vil også covre den lokale artisten Åge Aleksandersen som spiller på Norsk Laksefestival i Surnadal i kveld. Og der vil man kunne se Hurra Torpedo som support for Ole Ivars på lørdag. Hvis vi får teknikken står oss bi kommer det noen forhåndssaker om disse festivalene og Miniøya (hvor Hurra Torpedo spiller på søndag) på selveste VG-TV. Bare Egil Blogg skal nemlig rapportere fra festivalsommeren for Verdens Gang med herlige videoreportasjer gjennom sommeren. Der vil man forhåpentligvis få en liten prøvesmak på de sangene jeg snakket om. I mellomtiden får vi kose oss med en eksklusiv videoutgave av en gammel trønderperle, visa om N’ Narcissus, n’ Loke, n’ Orfeus og n’ Je fra det mesterlige albumet Jeg er helt rå.

Jeg kan også meddele at det blir Bare Egil Band-festival på Rockefeller 20. august, så dette blir en fin og fjong sommer for oss alle!

7 kommentarer til “Sommeren starter nå”

 1. Dur sier:

  Sommeren har startet forlengst og jeg er klar for mer høstblogging i anledning blogghøsten.

  Mer informasjon på min neste blogg (arbeidstittel «Dur») på http://dur.blogg.no

  Er du også klar til blogghøsten, Bare Egil?

 2. phillip sier:

  Hei Egil. Eller «Hæh?!» som jeg prøvde å si på fredag under «Steinkjerfestivalen».

  Takk for en meget underholdende og lærerik forestilling. Hva du vet?!

  Men så til ramsalt og direkte sårende kritikk. Hvor ble det av «Hæh?!» Vet at dette er en «Absolutt ikke Bare Egil Band»-låt, men hadde igrunnen satset store beløp hos internasjonale bettingselskap på at den ville være på set-listen denne vakre junikvelden i Nord Trøndelags hovedstad.

  Smakte forresten suppen? Eller ble det som forventet en tynn suppe av tomme ord og fengende riff? Hæh?!

  Ærbødig hilsen

  Hæh?!

 3. PeterMorten sier:

  God Sommer Egil! Du er tidenes norske låtskriver, kanskje tidenes låtskriver i hele verden. Nå er det på tide fru halvorsen kjøper iskrem, og som tønsbergensere skal vi sørge for at det jævla svære teltet blir satt opp igjen som et minne om ditt besøk der det hele startet. Vi ser også fortsatt merker i brosteinene.

  Peter og Morten, tidenes Egilfans. Du er vår trosretning! De andre fansene dine blekner i forhold til oss!

 4. guppysvevn sier:

  Super opptreden på RaumaRock & toget opp! Tok meg den frihet å legge ut noen fotos på http://djup.svevn.org/b/v/raumarock/ til glede for noen & enhver.

 5. fruentimmer sier:

  Takk for en fantastisk konsert igår! Jeg er på HÅ-t-tPEBareegilbloggdåttno!

 6. Drit bra konsert du hadde i Sandefjord for en tid tilbake! Var bare flaks jeg fikk vite om den da jeg kjørte en stikkvei i Sandefjord jeg sjelden kjører og så en plakat med noe jeg synes lignet veldig på logoen din

  Håper du kommer til å annonsere oftere her på bloggen din når du har konserter rundt om kring. Spesielt i vestfold (!) Har noen kompiser om så gjerne skulle vært med, men de måtte jobbe – så håper du snart har en konsert igjen i nærheten av Sandefjord, som blir bra markedsført 😀

  Synes også det er på tide med mer blogging, du burde ha bra trafikk på bloggen ettersom du har laget en egen bloggsang og markedsfører bloggen din sterkt på hver konsert. Men nå er det over 3 mnd siden siste innlegg.

  Håper å høre mye fra deg i fremtiden! Du er konge! =)

  Henry

 7. calkrogh sier:

  Et godt nytt år ønskes Bare Egil Band. Til den det måtte angå: Her i gården spilles kun en julesang, nemlig «Grana er streit». Noen enkeltpersoner vil faktisk gå så langt som til å bli rasende når denne låten ikke innlemmes i Norsk Salmebok.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter