Spellemann og Duplexfestival

Når det offentliggjøres at tøysekoppen Bare Egil Band er nominert til en Spellemannspris samme uke som hans plateselskap Duplex Records feirer 25-årsjubileum og reiser ut på en spektakulær turné med Duplexfestivaler til samtlige av landets seks største byer (Bergen på fredag og Stavanger på lørdag), er det selvsagt ikke en tilfeldighet. Her har penger skiftet eier, og ikke i små mengder heller. Men på en måte er det helt greit! For det er jo slik det fungerer i denne bransjen. Og jeg er jo blitt nominert i en klasse hvor det er opplagt for alle at jeg ikke kan vinne og da er det noe ufarlig og trygt med nominasjonen. Jeg har ikke stjælt denne plassen fra Bjørn Eidsvåg, jeg har bare betalt mer! Og ikke trenger han nominasjonen heller! Han får jo oppmerksomhet ut av ikke være nominert. Det ville ikke jeg ha fått. Jeg husket jo ikke engang selv at jeg hadde kommet med plate i fjor, hvordan skal jeg da forvente at noen andre skal ha noen bevisst rundt det?

Nå kommer jeg nok til å trekke meg fra prisen med tid og stunder, i protest mot at jeg er blitt plassert i en klasse med alt for sterk konkurranse. Jeg kan jo som sagt umulig vinne! Da blir det litt håpløst å være med å konkurrere. Dessuten synes jeg det virker litt useriøst å nominere meg for «I fyr og flamme» når «Norge på kryss og tvers volum 1» blir en såpass mye bedre plate! Det føles som om denne nominasjonen er litt som fredsprisen til Obama; ikke en pris for noe jeg har gjort, men for noe jeg forhåpentligvis kommer til å gjøre.

Jeg må bare vente til jeg har fått melket ut den siste rest av oppmerksomhet rundt dette at jeg har blitt nominert før jeg skaper ytterligere skandale og blest om min egen person ved å trekke meg fra hele kåringen. I mellomtiden får jeg oppfordre de av dere som er glade i reklame om å se mest mulig på kanalen MAX framover, da jeg føler at de er best på den fronten. Dessuten er det vel en sabla god idé å komme seg på Duplexfestivalen 25. Det blir moro, og det er ikke en sjanse som nødvendigvis kommer tilbake så innmari ofte!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter