Stavanger skal få kjøre seg!

fra ruzt.no

Min naturlige beskjedenhet forhindrer meg i å gjengi hva nettstedet Ruzt sier om konserten vår på Hulen i Bergen i går. Hvis jeg skulle begynne å sitere ting som «(bandet) slår seg løs i ultratøffe gitarsoloer, dundrende trommedriv og steintøffe riff og koser seg så inni helvete at det lyser pur spilleglede lang vei. I tillegg får de kveld etter kveld høre på vitsene til en av Norges morsomste menn…» eller «Jeg kan ikke få sagt det nok: Hvis du liker rock, og ikke er av typen som synes humor ikke har noe i musikk å gjøre, så gå og se Bare Egil Band når han kommer med sirkuset sitt til byen din. Dette er et forrykende live-show med så jævlig gode musikere at det er til å få kneskader av. Egil rocker balle!» så hadde jeg vel framstått som ganske selvskrytende, og det kan vi ikke ha noe av. Les heller saken selv!

fra ruzt.no

Det blir også vanskelig for meg å gjengi noe fra den storskrytende plateanmeldelsen i Gaffa.no. Det får bli opp til andre å bringe videre ord som «Låtene er humorgull i seg selv, men når de også får en musikalsk innpakning av upåklagelig kvalitet blir det virkelig sving på sakene.» Jeg er alt for ydmyk og beskjeden til å bringe denslags videre. Men jeg må innrømme at jeg er svært glad for å få «Feministpoeng for å bruke ordet fitte som en hedersbetegnelse og ikke sjikane» av den kvinnelige anmelderen. At VG i sin anmeldelse sier at «…produksjonen er hans beste…» vil jeg også helst forbigå i stillhet. Da vil jeg heller lenke til forhåndsaken i Gaffa som bl.a. forteller litt om hvilke rutiner jeg har foran konserter. Bl.a. jeg liker å forsøke å sjekke om jenter som jobber på apotek og bygge låver.

I kveld kommer nå i hvert fall hele spetakkelet til Folken i Stavanger og det er fortsatt mulig å få kjøpe billetter i døra. Vi begynner kl. 21.00 så det gjelder å kvikke seg for det blir garantert staselig. Vi presenterer en splitter ny låt i anledning dagen. «Alle scatter i Stavanger» fikk sin urframføring på NRK Rogalands lokalsending tidligere i dag, og hvis vi kan legge programledernes reaksjon til grunn, har vi å gjøre med en ny lokal klassiker! Den handler om den lokale dialekten og litt om hvordan den har blitt som den er.

Men i dag er det allikevel en ting som er viktigere enn alt annet og det er denne fantastiske remiksen av Nicki Minaj’s låt Anaconda. Jeg har ikke hørt originalen, men det tror jeg ikke jeg heller trenger, for dette er rent gull:

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter