Strømmekonsert med Spellemannslaget

Det var ikke så mange som fikk anledning til å se Bare Egils Spellemannslag på Rikscenen i fjor høst og det var synd, for det var noen voldsomt fine konserter med herlige musikere som leverte svært fine versjoner av min tradisjonsmusikk fra Bøler-området. Derfor var det en stor glede at det gikk an å samle denne enestående gjengen igjen for tre eksklusive konserter i 2020.

https://www.instagram.com/p/B3ksNzPnmP0/
Se den gjengen! Nordstugu, Tuva, Silset, Kaldestad og Sollid + n’ Hegersj. Kan det bli bedre?

Dessverre skulle det ikke gå helt som planlagt. Vet ikke om alle har fått det med seg, men pga en snikende sykdom har en rekke kulturarrangementer blitt avlyst, deriblant Vossajazz og Folkemusikkveka i Ål hvor vi skulle spille. Begge steder planlegger vi å få komme sterkere tilbake i 2021, men det er så lenge til. I mellomtiden skal vi derfor prøve oss på det riv ruskende moderne Strømmekonsertkonseptet (som kommandanten ville sagt det). Den første i vår serie med årlige konserter 30. april fra Rikscenen i Oslo vil bli strømmet via Riksscenens Facebook– og Youtube-sider. Håper så mange som mulig tar en titt innom og gir så det monner. Vippsnummeret vårt er 604158, så kanskje det lureste er å begynne å gi med det samme i tilfelle konserten ikke blir noe av pga teknisk trøbbel, eller at den ikke blir så bra som vi har tenkt.

I tillegg får jeg tida til å gå med stadig nye språkversjoner av min superpopulære reaksjonsvideo-serie Bare Egil reagerer på ting. Første sesong av engelske Bare Egil is reacting to things har vært ute en uke allerede og neste sesong kommer neste uke. I mellomtiden kan man kose seg med Bare Egil reagiert auf Dinge (Deutsche Ausgabe) som tegner til å bli en virkelig favoritt hos ‘n Egil sjøl. Første episode kommer i morgen og i andre episode som kommer onsdag er jeg svært begeistret over min egen mangel på proper tysk-kompetanse i første episode. Dette lover svært bra! Tredje episode kommer selvsagt på fredag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter