Suksess på Hamar


Etter min beskjedne mening var det riktig så vellykket med Hegers på Gregers i går. Stedet var fullt av folk, lyden var god, jeg spilte ikke så verst, var nokså vittig mellom låtene og folk var lyttende og entusiastiske. Alt i alt skulle jo det bli en god kveld med Bare Egil Band. Hamar Dagblad var der og kom med en fyldig og god rapport hvor de blant annet fikk med seg at jeg plumpet ut med nyheten om at Bare Egil Band kommer til selveste Hamar Music Fesival i juni. Det skulle jeg kanskje ikke ha sagt, men det var så god steming at jeg følte for å dele litt gode nyheter med det vakre Hamarfolket og dermed glapp det bare ut av meg. På nettsidene til Hamar Dagblad finner man i tillegg til den strålende versjonen av Sebs Hotell som jeg knabba over her en video hvor man kan høre den nye sangen Ha det, Hamar!

Kveldens kostyme var en eller annen form for fotballdrakt jeg fant henslengt på et kontor.

I tillegg til disse lokale låtene samt en eksplosiv versjon av Bedritne Brumunddal besto konserten som tidligere meldt her på bloggen av et hardt og bitende oppgjør med Hamar og Hedmarks frisinnede omgang med narkotiske substanser. Det ble et kjært gjensyn med Smugler-Egil, Bakermester Egil, Gladkristen-Egil og ikke minst Politimester Egil i en komprimert utgave av antinarkotikamusicalen Vrøvl og fanteri i Bare Egil By, og det tror jeg var noe til ettertanke for oss alle. Det er deilig å kunne komme fra storbyen og gjøre folk på et innsnevret og begrenset sted som Hamar litt klokere og litt mer vidsynte.

Fra Østlendingen Hamar Dagblad

Ellers var det Lars Birger som fikk innvilget sin ønskelåt «Ta for deg nå». Han hadde kanskje ikke den beste begrunnelsen, men det var den enkleste låta å få til å passe i resten av settet, så det ble det sånn. Nok en gang takk til alle som bidro med verdifulle innspill til teksten til Ha det, Hamar! Sangen hadde antageligvis blitt enda dårligere uten dere, og det sier ikke så rent lite! Her har dere forresten sånn ca. riktig settliste hvis dere er interesserte i denslags:

Jeg Bare
Bloggsangen
Sløy, dopforherligende reggae
Smugler Egil
Politimester Egil
Bakermester Egil
Stemingsrapport fra lørdagskvelden…
Gladkristen Egil
Aliens 2
Ta for deg nå
Kjærlighet mellom muslinger
Seb’s hotell
Bedritne Brumunddal
Ha det, Hamar
Æ39
Asfalt
Pump opp Oljen
Arne
Hæh

Ett kommentar til “Suksess på Hamar”

  1. Katrine sier:

    Fotballdrakta du vart ikledd i går tilhøyrer Vang FL; http://www.vangfl.no. Ellers veldig hyggelig kveld altså!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter