Ta for deg nå!

Jeg har et prosjekt gående med å spille gjennom alle sangene mine en etter en på kontoret, filme dem og legge det ut på Youtube hver mandag og torsdag kl. 18.00. All erfaring tyder på at jeg kommer til å gå lei av dette prosjektet lenge før jeg er ferdig med de 300-500 sangene det er snakk om, men enn så lenge tyter de ut og da gjelder det å være på ballen og se dem mens de ligger der. Jeg legger ikke spesielt mye arbeid i dette, så bra blir det ikke, men det er allikevel et utrolig viktig kulturhistorisk arbeid som ingen andre kan utføre, så jeg er i hvert fall utrolig glad for at det blir gjort. Nå på mandag la jeg ut sangen Ta for deg nå fra plata I fyr og flamme fra 2000-tallet en gang. Du kan sjekke på Wikipedia eller Discogs hvis du lurer når den kom.

Det finnes jo også en langt bedre video til denne sangen med en langt bedre versjon også, så det er kanskje mer formålstjenlig å se på den. Teksten finner du som vanlig her på Duplex Records. Har du noen ønsker om hvilke låter jeg skal spille, legger du igjen en kommentar et eller annet sted. Jeg kommer garantert til å lese den for jeg jeg prøver å sjekke internett hver dag.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter