Takk, John Dee!

Foto: Mona Varpe, tenker jeg

Foto: Miss Mona Varpe, tenker jeg

Høy på meg sjæl meldte jeg fritt og freidig på Twitter og Facebook halv fire i natt at hvis jeg noensinne har vært bedre, skulle jeg likt å ha vært der. Vel, jeg tror jeg var inne på noe, for i går var det stas. Men publikum må faktisk få sin del av æren for at dette ble helt utenom det vanlige minneverdig (i hvert fall for meg). For dramaturgien i en Bare Egil Band-konsert har begynt å bli litt forutsigbar i det siste, selv om settlistene aldri er like. Jeg begynner å spille så tidlig som mulig og leverer en halvtime til førti minutter med ekstraordinært tullprat og uventede vinklinger og koser meg glugg i hjel. Folk er lyttende og det er finfin kommunikasjon mellom scene og sal. Men etter hvert blir publikum litt mer på en halv snei, pilsmisbruket begynner å vise resultater, folk vil ha mer og mer av ønskene sine oppfylt og det blir hakket mindre lett å komme med noen overraskelser og holde lengre resonnementer gående. Men i går altså! Jeg tenkte jo at julebordsesongen skulle om noe gjøre denne tendensen verre. Men neida, når jeg på slutten av en nesten to timer lang konsert på impuls kan koble fra gitaren og synge uten mikrofon og likevel nå ut til alle i salen fordi publikum er så jævla lyttende, da er det stas å være artist. Lykkelig nå! Fornøyd med meg sjæl. Fornøyd med dere! Kan ta meg god en pause fra Bare Egil Band for å satse på Black Debbath en tid i rolig forvissning om at det skal bli stas å vende tilbake til Bare Egil Band når den tid kommer.

Se også et koselig bilde på Instagram.

Settlista bestod i hvert fall av disse sangen:

Julepotpurri
Grana er straight
Hva gir man til en som har alt?
John Dee
Maggikerne på Vevvely pless
Bøler IF
Faen i hælvete
Innkast til Stabæk
Stabekk kino
Særpingane taper aldri
Flytt Bodø lenger sør
Kawasaki 500
Arne
Hammer av saft
Asfalt
Det vanlige
Pump opp Oljen
Speider’n
Politimester Egil
Tagging
Kjærlighet mellom muslinger
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter