Cumshots i Lydverket og Trondheim

Følg med på Lydverket neste onsdag. Lydverket viser The Cumshots på tur i Tyskland og Nederland.

Cumshots er på turne i nevnte land akkurat nå. Turneen avsluttes i Backnang på lørdag. Mandagen etter starter siste innstallering i trilogien 7 konserter, 7 byer, som startet i Oslo for to år siden, fortsatte i Bergen i fjor (da 8 konserter) og avsluttes i år i Trondheim (nå med hele 9 konserter).

Tre konserter spilles samme dag, på Samdundet. Den første konserten er på dassen på Samfundet.

Publikumsvennlige priser er viktige for The Cumshots (husk at dette er en gave til trønderne og ikke for egen vinning), så prisen pr kveld er satt til usle 70 kroner. Er du en pen pike kan det til og med hende at du kommer gratis inn hvis du spør pent.Oslos mest pulte band er sånn sett snille gutter.

Som de to foregående turnèer vil det bli delt ut avkrysningskjemaer på mandagens konsert, og en av de som kan dokumentere at de har sett ALLE konsertene, vil bli trukket ut som vinner av gratis adgang på livstid til konserter med banda The Cumshots, Thulsa Doom og Black Debbath.

Som en ekstragevinst siden dette er den siste byturnèen (og vi kødder ikke) vil vinneren i tillegg bli pult av Norges mest sexy mann, vokalist Max Cargo/Kristopher Schau (”mann eller kvinne, fugl eller fe, spiller ingen rolle” sier Schau i en kommentar)

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Kolben Kulturhus, Kolbotn Kjøp billett!

23. oktober marOder
Bøler Menighetshus, Oslo Kjøp billett!

6. november marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

8. november Black Debbath
Hulen (50-årsjubileum med marOder), Bergen Kjøp billett!

9. november Bare Egil Band
Hulen (50-årsjubileum), Bergen Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Hulen (50-årsjubileum med Bare Egil Band), Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter