Ukas album på stjernepose

Denne uka er «… and then take you ta a place where jars are kept» ukas album på NRK P13’s Stjernepose. Hver morgen klokka ni starter ny sending, hvor det hver dag spilles en ny låt fra albumet. Det vil også dukke opp masse nye og spennende fakta om albumet og sangene på det.

I går var det også 20 år siden Thulsa Dooms debut-EP She Fucks Me ble lansert og i den forbindelse slippes den i en ny remastret utgave som kan bestilles fra Big Dipper, som også står bak den store plateserien Big Dipper Sessions denne uka hvor bl.a. bassist Angelov tar sitt store oppgjør med DeLillos i en DeLillos-kritisk strømmekonsert som vil bli en eksklusiv dobbelt-LP

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter