Tid for sutring?


Fotograf: Jarle H. Moe

Når vi lanserer ny plate pleier vi å etterstrebe en viss synlighet i media for å gjøre det norske folk oppmerksom på angjeldende produkt. Dette for at folk kunne gått og kjøpt det hvis det hadde vært en platebutikk i nærheten (eller hvis platebutikken faktisk hadde hatt plater i sitt sortiment.)

Når vi i dette henseende er i kontakt med representanter for pressen får vi fra tid til annen høre at de ikke kan skrive om oss fordi en konkurrerende avis eller lignende har dekket oss allerede og dermed «brukt opp» saken. Vi har tidvis stusset over dette argumentet, og ment å se at det tilsynelatende ikke alltid har samme gyldighet (jmf. saken om at Lady Gaga har kjøpt nye strømper).

Vel, BareEgilBlogg kan i dag avsløre at vår fornemmelse har vært riktig. Det er nå åpenbart at det er slik at bare mange nok som har skrevet om noe, blir det bare ytterligere mer interessant for den resterende pressen. Derfor dukker Bare Egil og Duplexfestivalen opp i Drammens Tidende og Adresseavisa, det blir urframføring av nye distriktslåter på NRK Buskerud og NRK Trøndelag i løpet av dagen. Det blir nettmøte på Adresseavisa. Det blir også småprat på P4s morgensending lørdag, og ikke minst blir undertegnede lørdagsgjest på lørdagsrevyen på lørdag! Det blir også diverse intervjuer med studentradioer og -aviser i løpet av helga. Og om snaue to uker dukker’n je opp på Lydverket. Puh!

For nå er det så mange som har skrevet om vårs allerede at det visst ikke lenger noen grenser for hvor mye alle skal skrive. Det er jo nesten sånn at det blir nok Duplex i media! «Nok Duplex i media?» spør du. «Det blir vel aldri nok om Duplex i media! Og en overdose om selveste Egil Hegerberg er vel nærmest utenkelig? Han er jo slik en grepa kar!» Vel, det er hyggelig av deg å mene det. Jeg kan bare takke og bukke. Takk, takk, takk. Dere skulle ikke!

Vel, dere får bare følge med på bloggen og twitter, folkens; og kom dere på helgas Duplexfestivaler i Drammen og Trondheim! Rockefeller neste lørdag er dessverre og heldigvis utsolgt, så hvis du ikke har sikret deg billett, bør du få ut fingeren og komme deg til Union Scene i Drammen i dag, fredag 28.01.2010.

Og jeg sitter her på bloggen og sutrer samma faen hvor bra det går. Neida, jeg er drita fornøyd, jeg. Prøver bare å bedrive litt mediakritikk, men det hele faller selvfølgelig på sin egen urimelighet igjen. Jaja. God helg!

2 kommentarer til “Tid for sutring?”

  1. Superblogg sier:

    Hei, jeg tenkte at siden du har kommentert på min blogg, så kan jeg kommentere litt på din 🙂
    Jeg ser at du er opptatt av musikk, og det er hyggelig! Det virker som du liker mye forskjellig, så jeg lurte på hva du liker best, er det pop eller rock? Eller kanskje noe annet?

  2. Takk for at du gjengjelder min kommentering. Det er koselig å møtes på denne måten. Jeg liker vel både pop og rock; både hver for seg og i kombinasjon, men hvis jeg skulle velge bare én blir det nok rock.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter