Tons og Debbath presenterer: Stjernegitaristkamp

Black Debbath slapp i går plata Norsk Barsk Metal hvor sangen Tons of Rock med Ronni Le Tekrø på eminent sologitar er et av mange høydepunkter. Sangen er en hyldest til festivalen med samme navn hvor Black Debbath som eneste band har spilt hvert eneste år siden starten. Ryktene forteller at Debbath og Ronni sammen skal åpne Tons of Rock på Ekeberg 2019. Musikkvideoen til låta regissert av LP Lorentz er også et lite mesterstykke innen visuell fortellerkunst. Se den her:

Snart legger vi ut på vår største og feteste Norgesturne noensinne, men til den trenger vi hjelp! TNT-gitarist Ronnie Le Tekrø er dessverre forhindret fra å delta på turneen, og det har derfor oppstått et akutt behov for en vikargitarist på hvert spillested; en som kan spille gjestesoloen på angjeldende låt.

Derfor innkaller vi til en enorm gitaristkonkurranse, en stjernegitaristkamp, hvor hvert steds håpefulle sologitarister utfordres til å vise sine kunster. Dere må lære dere soloen, filme dere selv mens dere spiller den og legge ut den resulterende videoen på vår Facebookside, på Youtube eller maile den til oss. Glem ikke å si hvilken konsert du vil være med å spille på! En jury bestående av oss vil velge en vinner på hvert sted som ikke bare vil få æren av å stå på scenen sammen med sitt favorittband Black Debbath på hjemstedet sitt, men dertil vil få to festivalpass til Tons of Rock-festivalen 2019 på Ekeberg.

Foto:Michelle Ludring Smith

i tillegg blir det kåret en supervinner, den beste gtaristen fra hele turen som vil få stå på scenen sammen med både Black Debbath og Ronni Le Tekrø på Tons of Rock 2019. Kan det bli bedre? Tror ikke det, nei! Finn ut hvor den nærmeste konserten er på denne turnelista, og vær klar over at det fortsatt kan komme til enda noen flere konserter på turneen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter