Troms og Finnmark skal få kjørt seg til uka!

egilnix

Mange syntes tyskerne herjet fælt med våre nordligste fylker på førtitallet, men det blir småtterier mot hva jeg skal utsette dem for i løpet av den kommende uka! Først slipper jeg den splitter nye spillelista Nordnorsk mentalitet med sanger om, til og fra våre tre nordligste fylker, inkludert de to nye innspillingene Nedentil Niks og Sysselmann.

nordnorsk

Dernest kommer jeg personlig til Tromsø for å spille hele plata Absolutt Ikke på The Edge på onsdag. Dette gjentar jeg på City Scene i Alta dagen etter. Dette blir åpningen på høstens store turne som vil ta meg rundt til alle landets avkroker for å framføre mitt debutalbum i sin helhet i anledning 20-årsjubileet til dette udiskutable mesterverket i norsk musikkhistorie. Til hver av disse konsertene vil jeg også skrive en splitter ny låt med lokal vinkling. Og til hver konserthelg vil jeg slippe en ny single med en lokal låt til et av stedene jeg spiller angjeldende uke. Først ute her er som sagt sangen Nedentil Niks som ble skrevet til konserten på Driv i 2014. Dette er blitt en riktig fengende rocker som omhandler den mest vanlige klesdrakten blant Tromsøs kvinner. Som b-side/ekstraspor har jeg lagt ved en akustisk versjon av låta Sysselmann som ble laget til årets konsert i Longyearbyen. Singelen kan du kjøpe på Itunes her.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter