Trondheim på søndag

Som dere kanskje vet kommer jeg til Trondheim på søndag for å spille på Familien. Det blir en koselig kveld. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan trønderne er å spille for på søndagskvelden. Det har jeg aldri prøvd før. Settlistegeneratoren har ikke egentlig gitt meg noen spesiell oppgave for kvelden, men jeg har på eget initiativ plukket fram en gammel sviske fra arkivet, en uutgitt liten sak som handler om nettopp Trondheim. Sangen heter Trondheim, bakernes by og det kan være mange gode grunner til at den aldri har funnet veien til noen plate.

Bare Egil har gjort sin research i Trondheim. from Bare Egil on Vimeo.

Hvis det var noen som gikk glipp av min innsats på NRK1s Førkveld i går, må de for all del også styrte til NRKs Nett-TV og se hele stasen her! Jeg spilte både Ta for deg nå og en gnistrende versjon av Tik Tok og jeg fikk prøve meg som programleder for mitt eget lille talkshow-segment i programmet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter