Universell Riffsynsing er ute!

Frontcover

Black Debbaths sjuende plate Universell Riffsynsing er omsider ute på både CD, LP og digitalt og den høster allerede strålende kritikker. VG og Aftenposten leverer humorrockens sekser (terningkast fire), mens Dagbladet sprenger skalaen med en strålende femmer på terningen. Hør plata her!

Pressebilde 2 kopi

Lanseringen ble gjort gjennom et meget vellykket folkemøte på Norsk Romsenter torsdag 22. januar. Et velforberedt ekspertpanel kom med en mengde interessante og viktige innspill til planleggingen av vårt forestående intergalaktiske gjennombrudd. Riktignok er det visse økonomiske og praktiske hindringer som fortsatt må overvinnes, men vi har stort håp om å få gjennomført våre planer. Forskningssjef ved Norsk Romsenter, Terje Wahl kunne informere om at neste europeiske utskyting av en størrelsesorden stor nok til å få med både backline, PA-anlegg og merchandise først er i 2022. Dette var i første omgang en liten skuffelse ettersom vi allerede hadde skiftet til romdrakter, men på den annen side gir det oss bedre tid til å planlegge ekspedisjonen. Det viste seg også at ekspedisjonen kan bli noe mer kostbar enn først antatt, så det kan være greit å gjennomføre en Norgesturne for å finansiere det hele. Pål Dimmen fra Music Norway kunne heldigvis melde at det finnes gode støtteordninger og Jarle Savio fra Phonofile mente de hadde gode rutiner for å innkreve royalties fra tjuvlyttende utenomjordiske.

Black Debbaths Universell Riffsynsing på vei ut i verdensrommet

Jarle Gran fra Justervesenet var positiv til teorien om at det skal gå an å framføre enda tyngre musikk på himmellegemer med mindre masse og gravitasjon enn jorda, noe som vil si at Black Debbath i framtiden kan bli enda tyngre. Det viste seg også at et romskip kan drives av feit, groovy rock. Avslutningsvis ble en Black Debbath-CD sendt ut i verdensrommet i ballong som et pilotprosjekt for å kartlegge hvorvidt det er noen interesse for musikken vår der ute. Håper på svar!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter