Urimelige angrep på kvinnelig artist!

Barneshowet, her representert ved n’ Lydmainn Jørgen og n’ Aslag

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow er som dere ser nå godt plassert på Notodden for å lade opp til morgendagens to barnekonserter på dagen og kveldens store show onsdag på Carbiden. Den store gratisbillettkampanjen er over så dere kan slutte å sende #SmiskNotodden-meldinger nå. Jeg har fått klager fra Twitter på at den enorme pågangen kveler all annen trafikk, så det er best at dere sluttter. Men dukk gjerne opp i døra, det er sikkert billetter igjen å få kjøpt. Herligheten begynner kl. 20.00 så møt opp i tide!

N’ snuser på blomstene

Den lokale låta Itte ta fra meg Tødden er nå også på det nærmeste ferdig. Biltematikken ble dessverre forlatt og låta fikk en annen vinkling enn planlagt, men det viktigste er at det blir ei låt, og enda bedre er det at den ser ut til å bli riktig bra. Dessuten kan jeg melde at den halvveis vellykkede låta Rjukans råeste Rolls som fikk en stormende mottakelse på Huset på Rjukan på mandag nå er omarbeidet til den kunstnerisk langt mer fullendte låta Bilen, Jenta, Oh Yeah! Den er kortere og mer poengtert og vil også få sin urframførelse i morgen. Jeg har store forventninger til begge to!

N’ je foran en foss på Rjukan

Det er ellers med sorg jeg må meddele at jeg føler meg forfulgt av en annen artist. Ikke før har jeg spilt en coverlåt av Unni Boksasps Dingel Dangel Dalamann i hjembygda hennes Tingvoll på Nordmøre for en snau måned siden, før hennes trillingsønner dukker opp og har bursdag under framføringen av det superpopulære barneshowet på en barneskole i Tinn kommune i Telemark! Tilfeldighet? Neppe! Det er opplagt at denne kvinnen er gal etter meg og gjør hva som helst for å komme i kontakt. Hva blir det neste? Kommer hun til å flytte inn i min kjellerstue, tapetsere den stygt og drikke opp all min cognac? Bare fremtiden vil vise.

Så glad blir jeg hvis jeg får på plass det bandet jeg ønsker som support på Rockefeller!

Avslutningsvis kan jeg røpe at det jobbes med et ganske spennende navn som oppvarming til konserten min på Rockefeller 9. juni, samme kveld som det barneshowet spiller på Miniøya. Følg med her på bloggen for nærmere opplysninger eller kjøp billett med det samme!

Ett kommentar til “Urimelige angrep på kvinnelig artist!”

  1. Anonymous sier:

    Håper å få se din versjon av Dingel Dangel Dalamann her på bloggen om kun kort tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter