Veien til Kongsberg har havnet på avveie

Ny singel kommer til fredag. Ronny Haugeland har laget et nytt brillefint cover.

Som folk i Buskerud kanskje har fått med seg, legges det for øyeblikket ny hovedvei i Kongsbergdistriktet. Det er kanskje vel og bra, men er traseen virkelig formålstjenlig for befolkningen i byen? Dette spørsmålet stiller Bare Egil Band på sin nye singel Veien til Kongsberg som kommer førstkommende fredag. Det er få som har laget flere sanger om Kongsberg enn Bare Egil Band, og derfor er det så uhyre viktig for oss at byen ikke visner hen og blir en soveby. Dette kan bli resultatet hvis veien legges utenom byen og folk ikke lenger blir tvunget innom den på sin ferd til f.eks. hytta på Fagerfjell. Og dette vil i sin tur føre til mindre interesse for disse sangene på strømmetjenestene og dermed mindre inntekt for Herr Hegerberg, forsangeren i Bare Egil Band, som derfor har en sterk egeninteresse av et sterkt og pulserende byliv i Kongsberg og omegn.

Låta er hentet fra Norge på kryss og tvers volum 4 som kommer i oktober. Dette er søsterplata til fantastiske Null som kom tidligere i år og oppfølgeren til populære Norge på kryss og tvers volum 3 fra noen år tilbake. Det er stort sett de samme musikerne, den samme produsenten og de samme studioene som er brukt. Sangeren er den samme og det er samme låtskriver og tekstforfatter. Låtene er kanskje litt mindre allment interessante, men musikalsk sett er de omtrent like gode, så hvis man likte Null og Volum 3, vil man ganske sikkert også sette pris på denne plata. Gled dere folkens!

Dessverre har singelen kommet litt på avveie i det siste. Heldigvis ikke på avveie.no, men derimot på avveie på Facebook, men det kan jo være ille nok. Håper ingen sjekker den ut der før den blir gitt ut på ordentlig på fredag, for det har jeg lite å tjene på. Jeg velger allikevel å spre linken for å vise at jeg ikke er noe hengehue.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter