Verden har fått dilla på Jeg har fått dilla på Ghostface Killah!

Bare dager etter at Jeg har fått dilla på Ghostface Killah ble gitt ut fikk jeg en entusiastisk melding på Facebook fra en Jesse Miner i De forente stater som er vert for en podkast der borte i mulighetenes land som tar for seg «swinging jazz and blues». Han hadde hørt sangen og mente den var midt i blinken for hans program. Han sa at han ikke skjønte så mye norsk, men at han likevel forsto utmerket hva jeg mente ettersom han også var en stor Wu Tang Clan-fan. Han spurte om lov til å ha med sangen i podkasten sin, noe jeg gledesstrålende straks ga ham. Og på spørsmål om hvordan han hadde hørt om sangen kunne han fortelle at han hver uke sjekket alle nye utgivelser innen genren swing-jazz, noe jeg hadde tagget den som når registrerte utgivelsen og at han syntes det var fine saker. Så nå er det bare å sette seg ned og vente på at det store internasjonale jazz-gjennombruddet til Bare Egil Band kommer.

Podkasten kan man høre her: Hey, Mr Jesse. Man kan også oppsøke Facebook-siden deres og fortelle hvor flott det er at de sprer så fin musikk til den jazz-elskende verden!

2015-07-01 12.56.01

For å feire dette gjennombruddet innen jazzens verden valgte Aslag og jeg å ta turen til selveste jazzens fødested, Kongsberg og spille vårt superpopulære barneshow der. Gjett om det var vellykket!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter